Calatorie spre centrul fiintei tale

Calatorie spre centrul fiintei tale

Primul atelier pe care l-am sustinut pe 29 august 2014, dedicat femeilor, s-a numit “Calatorie spre centrul fiintei tale” si a avut drept tema principala relatia cu sine insasi. Mi-am dorit un cadru informal si o atmosfera relaxata, in care fiecare participanta sa se simta in largul ei si astfel s-a nascut colaborara cu Salonul de frumusete Beauty Boutique. Debutul meu ca si trainer a fost intampinat cu prietenie si caldura, la final dorindu-mi sa fi avut mai mult timp la dispozitie pentru a oferi tot ceea ce simteam sa impartasesc. Deschiderea cu care a fost primit acest workshop m-a incurajat sa continui, astfel impartasind mai mult, experimentand si deschizandu-ma la randul meu spre nou si necunoscut!  

Ideea seminarului mi-a venit natural, in urma propriilor mele intrebari si cautari. Ce ne face fericite? Ce ne dorim, de fapt, de la vietile noastre? Unde este cheia bucuriei si a implinirii? Cautam in exteriorul nostru lucruri care sa ne aduca fericire, de la pantofi la vacante exotice, alergam dupa retete minune si carti care sa ne rezolve toate problemele. Dar locul cel mai important in care evitam sa privim este exact in interiorul nostru. Si asta mi-am propus sa fac prin acest seminar – sa aduc fiecare participanta in contact cu inima ei, sa se cunoasca mai bine, sa isi dea seama care sunt nevoile sale reale si ce ii aduce bucurie. Mi-am dorit ca la finalul acestei intalniri femeile care au acceptat provocarea mea sa fi descoperit ceva nou despre ele insele si sa fi trait o schimbare interioara la nivel de perceptie a propriilor persoane.

Si pentru ca lucrurile au decurs peste asteptari, am primit din cele mai frumoase feedback-uri:

“Am constientizat ca fac mult prea putine lucruri pentru mine si in acelasi timp am constientizat ca nu imi trebuie neaparat bani multi sau timp mult ca sa fac ceva pentru mine, pentru a ma iubi mai mult, pentru a ma simti mai bine in pielea mea.

Izabela

 “Chiar am reusit sa ajung la sufletul meu si sa descopar de ce are nevoie. Am mai multa incredere in mine, si chiar e un loc de unde pot incepe in explorarile mele viitoare legate de sinele meu. Multumesc mult Mihaela, si ma bcur ca am dat cursul unei invitatii de ultim moment (doar am fost ultima inscrisa, nu?!).

Elena

 “Am constientizat o multime de lucruri si am invatat ca ar fi mai bine sa am timp pentru mine…doar pentru mine.

Andreea

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.