Despre ce este viata ta?

Despre ce este viata ta?

Misiunea personala a fost o tema staruitoare si recurenta in anult 2015. Pentru un timp, aflarea scopului spiritual al acestei vieti a aparut ca fiind cheia principala pentru multi clienti cu care am lucrat. Si impartasind aceasta idee la un ceai cu Alex Frumosu, s-a nascut ideea unei colaborari, dat fiind interesul reciproc pentru subiectul abordat. “Despre ce este viata ta?” a fost titlul celui de-al treilea workshop sustinut.

De aceasta data ne-am adresat atat femeilor cat si barbatilor, lasand usa deschisa oricui era dornic sa descopere mai multe despre el insusi si despre misiunea personala. Ne-am uitat la filme, am prezentat calatoria eroului, facand adesea referire la documentarul “Finding Joe” si la cercetarile lui Joseph Campbell privind mitologia eroului si am lucrat exercitii practice, menite sa ne ajute in conturarea propriului sistem de valori si a misiunii personale. Nu cred ca am fi putut avea participanti mai interesati si mai implicati decat cei prezenti, oameni frumosi, deschisi si cu multe intrebari in buzunare. Iar feedback-urile lor ne-au adus multa bucurie:

“Recomand cu incredere participarea la acest atelier. Pe langa faptul ca ai impresia ca iti petreci cateva ore alaturi de prieteni, reusesti sa descoperi ce conteaza cu adevarat pentru tine, sa iti amintesti cele mai importante momente din viata ta si sa decizi daca e momentul sa incepi o noua calatorie sau inca mai ai de terminat calatoria deja pornita.

Multumesc Mihaela si Alex, pentru tot ce m-ai facut sa descopar intr-o zi obisnuita de weekend!”

“Mi-a placut cursul foarte mult pentru ca atitudinea coach-ilor se muleaza exact pe atitudinea mea: am fost inspirat de echilibrul si amestecul dintre ambitie, determinare, pragmatism si spiritualitate. Am inceput sa imi clarific anumite conincidente din viata mea si sa inteleg faptul ca sunt multi alti oameni care trec prin ce trec eu (evolutie spirituala, mentala si emotionala). Cu ajutorul unor ‘guardian Coach’, clarificandu-mi cateva lucruri doar din primul contact, anumite piese de puzzle au inceput sa se potriveasca si sa elucideze unele sincronicitati.“

“Acest eveniment mi-a confirmat ce putere extraordinara au gandurile noastre, si cum putem construi o realitate superba daca suntem constienti de ele si ajungem ca gandurile, vorbele si actiunile noastre sa se alinieze. M-am incarcat cu energie, informatii, am deschis usa oportunitatilor, s-a facut lumina la multe incertitudini, iar intuitia mea e tot mai treaza. Va multumesc si astept cu mult drag si interes noi evenimente. Am inceput o calatorie minunata. Multumesc”

“Mi-a placut modul in care Mihaela si Alex s-au completat reciproc, modul in care au prezentat conceptele, facandu-ne ca intr-un timp extrem de scurt, cu ajutorul unui chestionar bine structurat, sa ne descoperim scopul perioadei urmatoare. Un workshop util tuturor acelora care vor sa afle mai mult despre ei si sa inteleaga la ce moment sunt in viata, aici si acum.”

 

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.