Mesajele din spatele relatiilor tale

Mesajele din spatele relatiilor tale

N-am sustinut bine primul workshop, ca a inceput sa-mi dea tarcoale urmatoare idee: relatiile cu cei din jur. Incet, incet a luat nastere seminarul “Mesajele din spatele relatiilor tale” pe care l-am oferit drept martisor tot femeilor, pe 1 martie 2015. Gazda noastra a fost in continuare Loredana, proprietara salonului Beauty Boutique, ea insasi o persoana extrem de deschisa si interesata de dezvoltarea personala, incantata sa primeasca astfel de evenimente in spatiul ei.

Asa ca am purces la drum intr-o duminica, prima zi de primavara, pe jumatate somnoroase, dar nerabdatoare sa descoperim sub ce forma se desfasoara lucrurile, cum se aseaza energia grupului si ce intrebari iau nastere in urma exercitiilor pregatite. Mi-am dorit sa prezint relatiile dintr-o alta perspectiva si asta pentru ca oamenii cu care ne intalnim au roluri importante in evolutia fiecaruia dintre noi. Unii ne arata oglinzi, altii ne sustin neconditionat, iar multi ne apasa diverse “butoane”. Atunci cand privim fiecare om si fiecare relatie din vietile noastre intrebandu-ne ce dar ne aduce si ce avem noi de invatat, descoperim in orice experienta am trai partile sale pozitive.

Am atins subiecte profunde, ajungand in zona spiritualitatii, a iubirii neconditionate si a legilor universale. Atmosfera a devenit usor una intima, propice dezlegarii sufletelor si impartasirilor de orice fel, invatand astfel impreuna. Cel mai neasteptat si frumos feedback a venit din partea Corinei care mi-a facut placuta surpriza de a scrie despre experienta ei din timpul seminarului pentru www.topcoach.ro (http://www.topcoach.ro/article/inceputul-primaverii-si-al-descoperirii-de-sine/).

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.