Oferta mea

In urma experientei mele ca si coach am identificat nevoi distincte ale persoanelor cu care lucrez privind forma procesului de coaching pentru fiecare in parte. Sunt clienti care vin la mine dorind sa se reinventeze complet si ca urmare lucram impreuna 9 luni, 1 an sau chiar mai mult, la fel cum sunt persoane care doresc sa rezolve punctual anumite aspecte din vietile lor, iar atunci procesul este unul de scurta durata, concins si concentrat.

Si mai sunt acei oameni care au nevoie de un raspuns clar cu privire la un aspect care ii framanta, pentru care o singura intalnire este suficienta pentru a lua decizia cea mai potrivita.

Din dorinta de a raspunde personalizat tuturor clientilor mei, am dezvoltat urmatoarele programe de lucu:

1. Programul Focus

Contine un numar mediu de 7 intalniri pe parcursul a 2 luni si jumatate, concentrate pe unul, maxim doua aspecte ale vietii unui client. Metodele de lucru sunt preponderent cele de coaching avansat PCMK®, combinate cu mentoring, meditatie si bioenergie in cazul in care acestea din urma sunt necesare. Procesul va fi unul intens, pornind de la o evaluare initiala in prima sesiune, urmatoarele fiind dedicate in intregime obiectivelor setate impreuna cu clientul. Intre intalniri vor fi teme de lucru clar stabilite, cu intentia de a sustine clientul in a face pasii necesari atingerii scopului urmarit.

Cui se adreseaza?

Acest program este dedicat persoanelor care doresc sa lucreze punctual doar anumite aspecte ale vietii, fie ca este vorba de relatii, viata de cuplu, un stil de viata sanatos, tranzitie in cariera, cresterea veniturilor si o mai buna gestionare a banilor sau de identificarea scopului spiritual al vietii si directii de dezvotare viitoare, etc. Este potrivit tuturor acelora care vor mai multa claritate in viata, sunt pregatiti sa adopte anumite schimbari in ariile in care isi doresc imbunatatiri, dar nu au neaparat intentia sa petreaca mult timp intr-un proces de autocunoastere.

 

2. Programul Discover

 

Va avea un minim de 14 intalniri pe parcursul a 6 luni cu posibilitatea de a-l extinde chiar si la 20-30 de sesiuni timp de 9 luni, 1 an, in functie de nevoile fiecarui client. Este un program de lucru sustinut, constant, care va tine clientul angajat pentru o perioada extinsa de timp cu scopul redefinirii intregii sale vieti.

Vom demara acest proces apeland la profile psihologice de autoevaluare atent selectate din oferta existenta pe piata si pe tot parcursul sesiunilor vom avea la dispozitie un kit de coaching special conceput pentru metodologiile si tehnicile utilizate. Clientul va avea la dispozitie metodologii de self coaching pentru lucrul cu sine intre intalniri, instrumente care ii vor fi utile intreaga sa viata.

Pe langa metodologiile avansate de coaching PCMK® vom apela frecvent si la alte exercitii si tehnici de lucru, inclusiv cele energetice: echilibrarea si deschiderea centrilor energetici, curatarea si energizarea corpului energetic, lucrul pe anumite afectiuni fizice, meditatii ghidate, tehnici de iertare si taiere a legaturilor energetice negative cu alte persoane. Pe tot parcursul procesului voi ghida clientul catre informatiile necesare cresterii si dezvoltatii sale dintr-o perspectiva multilaterala.

Cui se adreseaza?

Acest program este potrivit persoanelor dornice sa se descopere, sa aduca schimbari in toate aspectele vietii lor, lucrand atat la nivel mental, emotional, fizic cat si spiritual, pentru a-si crea viata pe care o viseaza. De-a lungul programului vom aborda o paleta vasta de subiecte, de la sanatate, alimentatie, grija fata de sine, pana la relatii, comunicare si asertivitate, valori, scop al vietii, spiritualitate. Este o calatorie fascinanta, intensa si provocatoare, la finalul careia clientul va fi un alt om.

 

3. Sesiuni individuale

Desi in mod normal recomand inceperea unui proces, fie el de scurta durata sau extins, sunt persoane care au nevoie sa isi gaseasca punctual raspunsul la o intrebare care ii preocupa. Pentru acestea pun la dispozitie sesiunile individuale de lucru, nu mai mult de 2, cu scopul de a aduce claritate si discernamant privind obiectivul stabilit.

Cui se adreseaza?

Tuturor acelora care au nevoie de suport in obtinerea claritatii asupra unei provocari sau a unui obiectiv stabilit. Persoanelor care nu au nevoie sau nu sunt pregatite sa demareze un proces de autocunoastere pe termen lung. Acelora care doresc sa testeze metodele de lucru inainte de a lua o decizie privind intrarea intr-un proces.

 

Indiferent care dintre aceste propuneri te atrage, primul pas este sa avem o discutie pentru a ne cunoaste si a afla in ce masura putem colabora. Te invit sa ma contactezi chiar acum pentru a descoperi mai multe detalii privind aceasta calatorie profund transformatoare!