Politica de confidentialitate

Dorim sa iti aducem la cunostinta faptul ca acest site colecteaza o serie de date cu caracter personal. Intrucat transparenta si informarea corecta privind acest aspect sunt importante pentru noi, te invitam sa citesti mai jos de ce sunt necesare aceste date din partea ta si cu ce scop vor fi ele folosite.

Ce date personale colectam si cu ce scop?

Obiectivul acestui site este unul educativ si ca urmare realizam colectarea unui minim de date personale nonsensibile. Intotdeauna acest lucru se va face in urma acordului tau explicit, respectand legile in vigoare.

  1. Nume si prenume – colectam aceste date in mod direct prin telefon, e-mail sau prin completarea formularului de la pagina de Contact a site-ului cu scopul de a personaliza respunsurile noastre in comunicarea directa cu tine.
  2. Adresa de e-mail – colectam aceste date in mod direct prin telefon, e-mail sau prin completarea formularului de la pagina de Contact a site-ului cu scopul de a reveni catre tine cu un raspuns la solicitarea ta.
  3. Telefon – colectam aceste date in mod direct orin telefon, in urma apelarii numarului afisat pe acest site.

Protectia datelor tale:

Protectia si confidetialitatea datelor tale este un aspect caruia ii acordam o atentie sporita. Datele tale personale nu vor fi folosite in alt scop decat acela de a raspunde solicitarilor tale intr-un mod personalizat si nu vor fi instrainate catre terte persoane fara un temei juridic. Poti oricand solicita stergerea acestor date din baza noastra de date la fel cum poti cere accesul la si modificarea datelor tale personale colectate prin intermediul acestui site.

Pentru mai multe detalii privind acest subiect ne poti scrie la adresa: mihaela.gavrilescu@gmail.com